Cilium Workshop (On-Site Basel)
Join the Isovalent WorkShop Tour powered by b-nova in Basel. This hands-on half-day workshop will provide you with a comprehensive understanding of the capabilities of Cilium and show you how to utilise its features.
b-nova and Isovalent have partnered to host an on-site workshop in Basel on June 7th 2023, focused on Cilium, Kubernetes container networking, and eBPF. If you're interested in any of these topics, this is a must-attend event.
14.00-14:30 Registration (30min)
14.30-14:45 Introduction by b-nova (15min)
14.45-15.30 Introduction to Cilium (~45min)
15.30-15:45 Break (15min)
15:45-16:30 Lab 1: Getting Started with Cilium OSS (~45min)
16:30-16:45 Break (15min)
16:45-17:30 Lab 2: Service Mesh (~45min)
Stick around after the workshop! We'll segue into the Basel DevOps meet-up, featuring presentations from Isovalent and our community. This is an excellent opportunity to network and connect with other like-minded individuals in Basel.
Here's the schedule:
17:30-18.00 Meetup Registration
18.00-20.00 Talks - Q&A
Food and beverages will be provided by local establishments.
Registration for the Meetup must be done directly on the Meetup page
WHEN & WHERE
June 7th, 14.00-18:00 for the workshops, with optional (but highly recommended) attendance to the meetup from 18.00 until close.
Peter Merian Strasse 80
All presentations will be held in English
This registration form is intended solely for the Workshop Tour. If you're keen to join the Meet-up, please use our official Meet-up group to book your spot.
Don't miss out on the chance to network with fellow tech enthusiasts and enjoy some delicious food, beer & wine on us!